Ones de xoc radials

Les ones radials s’emeten a través d’un mecanisme pneumàtic: l’aire comprimit dispara un projectil, que al seu torn colpeja una eina de metall anomenada transmissor. Aquest impacte emeti una ona que es transmet radialment dissipant la seva intensitat a mesura que travessa les diferents capes de teixit.

Estan indicades per al tractament de tendinosi o tendinitis (calcificades o no) de colze, espatlla, peu i genoll; en la bursitis trocantérea (maluc) i síndrome de la fricció de la banda iliotibilial, entre altres lesions més superficials.

Han demostrat tenir efecte analgèsic i antiinflamatori, augmentar temporalment la vascularització i activar la angiogénesis. A més, fragmenten els dipòsits calcaris i estimulen la neosteogénesis en procés de pseudoartrosi i retard en la consolidació de fractures.

Utilització de galetes (cookies)

Aquesta web utilitza galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar visites a la web, també per oferir una millor experiència i servei. Si continueu de navegar considerem que accepta la seva utilització. Podeu canviar la configuració i trobar més informació sobre les normes de galetes al enllaç següent política de galetes. ACEPTAR

Aviso de cookies