Dr. Eduard Siles Fuentes

dr-eduard-siles-fuentesEl Dr. Eduardo Siles Fuentes va estudiar Medicina a la Universidad Autónoma de Bellaterra, es va llicenciar en Medicina i Cirurgia amb grau per aquesta Universitat, posteriorment es va especialitzar via MIR en Cirugía Ortopédica y Traumatología a l’Hospital del Mar de Barcelona, realitzant els cursos de doctorat corresponents i obtenint el títol de Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universidad Autónoma de Bellaterra amb la qualificació “Cum Laude”, amb la Tesi doctoral titulada: “Estudi experimental de les anomalies torsionals de les EEII i la seva modificació al darrere de l’osteotomia tridimensional”.

Des de que va finalitzar la seva residència, treballà com adjunt del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia a l’Hospital Municipal de Badalona, actualment com consultor, dedicant-se principalment a la cirurgia de maluc i canell/ma, va completar la seva formació amb una estada a la Clínica Mayo de Rochester (Minnesota-EEUU), a la Unitat de reconstrucció articular de l’adult, amb els Drs. M. Cabanela i A. Hansen.

Des de la seva fundació, treballa en el Centre de Recuperació Funcional FITEMA, com CIRURGIÀ ORTOPÈDIC I TRAUMATÒLEG, el seu dia de visita és el dimecres a la tarda, i els seus dies de quiròfan els dijous i divendres a la tarda.

Així mateix ha continuat formant-se en les noves tècniques quirúrgiques tant a Espanya com a l’estranger, entre les quals destaca la Prótesis de Superficie de cadera o RESURFACING, de la que es pot beneficiar els seus pacients afectats de coxartrosis.

Utilització de galetes (cookies)

Aquesta web utilitza galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar visites a la web, també per oferir una millor experiència i servei. Si continueu de navegar considerem que accepta la seva utilització. Podeu canviar la configuració i trobar més informació sobre les normes de galetes al enllaç següent política de galetes. ACEPTAR

Aviso de cookies