Centre de Fisioteràpia i Osteopatia

Veure més

Centre de Fisioteràpia i Osteopatia

FITEMA, és un centre de salut integrat per un equip multidisciplinari qualificat que té com objectiu el tractament integral de les deficiències de salut de les persones. Ubicat al cor del Poblenou des de 1993 equidistant dels barris de la Vila olímpica, el 22@ i el fòrum, aquest últim creat per a la celebració del Fòrum de les Cultures a l'any 2004.

 • Teràpia Regenerativa-Hipertèrmia

  Permet tractar des de l’interior del texit qualsevol tipus de lesió escurçant de manera significativa el temps de recuperació

 • Osteopatia i Fisioteràpia

  La fisioteràpia i l’osteopatia són disciplines terapèutiques que, pretenen corregir els desequilibris que apareixen en el nostre cos des d’un punt holístic, en el que les diferents parts del nostre cos es troben interrelacionades.

 • Reeducació Postural Global (RPG)

  El tractament pretén millorar la mobilitat corporal de manera progressiva, tot estirant la musculatura retreta, cercant les compensacions i demanant sempre la participació activa del pacient.

 • Acupuntura

  Ès una tècnica oriental de més de tres mil cinc-cents anys d’antiguitat que valora el benestar global del cos humà.

Veure més

Utilització de galetes (cookies)

Aquesta web utilitza galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar visites a la web, també per oferir una millor experiència i servei. Si continueu de navegar considerem que accepta la seva utilització. Podeu canviar la configuració i trobar més informació sobre les normes de galetes al enllaç següent política de galetes. ACEPTAR

Aviso de cookies